Esports 21/10/2018

Marc Mesquida es proclama guanyador de la regata Audax Marina en classe Optimist

La bicampiona del món, Maria Perelló, que havia dominat la jornada de dissabte, finalment acaba tercera

Juanmi Mas
1 min
Sortida de la classe  Optimist a la Regata Audax Marina

PalmaLa regata Audax Marina, organitzada pel Reial Club Nàutic de Palma (RCNP), va reunir aquest cap de setmana a la badia de Palma 260 regatistes de les classes Optimist, Laser (Radial i 4.7), 420 i Snipe. Marc Mesquida ha estat el guanyador de la prova en classe Optimist.

Totes les categories varen completar tres mànigues, a excepció de la d'Optimist, els regatistes de la qual varen navegar dividits en dos grups per fer dues proves. El vent va bufar de component est amb una intensitat de 10 nusos.

La bicampiona del món d'Optimist Maria Perelló, del Club Nàutic s'Arenal (CNA), es va col·locar al capdavant de la classificació general de la seva classe amb un sisè i un primer lloc, empatada a set punts amb Luis Pérez, del Club Nàutic sa Rápita, que va obtenir un cinquena i segona posició a cada màniga. Aina Garau, del CNA, ocupa la tercera posició provisional.

La classe Optimist va congregar 124 participants. Beatriz Quintana, del Club Nàutic Cala Gamba (CNCG), lidera la divisió d’Optimist D, en què competeixen els regatistes més joves de la flota.

A la jornada de diumenge, Marc Mesquida va dominar amb autoritat la classe Optimist, ja s'havia adjudicat les dues mànigues de dissabte. La bicampiona del món Maria Perelló, que finalment ha estat segona a la classificació general i Alexandra Lencina ha acabat tercera. Els tres esportistes del podi d'Optimist naveguen en representació del Club Nàutic s'Arenal.

stats