FUTBOL
Esports 27/10/2019

El Liverpool remunta contra el Tottenham i manté el coixí de sis punts al capdavant de la Premier (2-1)

El Manchester City de Pep Guardiola, que dissabte va golejar l'Aston Villa (3-0), és segon

A.n.

BarcelonaMalgrat començar perdent per un gol ben matiner de Kane, el Liverpool ha remuntat contra el Tottenham a Anfield (2-1). A la segona part, Henderson ha empatat amb un gran gol després d’una assistència de Fabinho i, al minut 74, Salah ha capgirat el marcador gràcies a un penal d’Aurier. Els reds mantenen el coixí de sis punts sobre el Manchester City al capdavant de la Premier League.

El Manchester City supera l'Aston Villa amb una golejada (3-0)

Els de Pep Guardiola van derrotar dissabte l'Aston Villa amb una golejada a l'Etihad Stadium (3-0). Sterling, que continua en estat de gràcia, va fer el primer gol (46'), mentre que dos migcampistes, De Bruyne (65') i Gundogan (70'), van completar el marcador. Els citizen van acabar el partit amb un jugador menys per l'expulsió de Fernandinho al minut 87.