Esports 19/01/2019

El Mallorca vol assaltar la fortalesa d’El Sadar

Els de Vicente Moreno intentaran sumar el tercer triomf del curs lluny de Son Moix davant un Osasuna que no ha perdut cap partit al seu estadi

Toni Crespí
3 min
Els jugadors del Mallorca celebren el triomf contra el Deportivo a Son Moix.

PalmaEl Mallorca afronta la primera jornada de la segona volta de la lliga amb la moral alta, després de vèncer la setmana passada un dels grans aspirants per aconseguir l’ascens com és el Deportivo de la Corunya. Amb el triomf davant els gallecs, el Mallorca es torna a situar molt a prop dels llocs que donen accés a disputar la promoció. Avui, els de Vicente Moreno tindran enfront un altre històric del futbol espanyol, l’Osasuna. El conjunt navarrès, dirigit per Jagoba Arrasate, es troba en una situació molt similar a la del conjunt mallorquinista, a qui avantatja de dos punts. D’aquesta manera, els vermells tenen l’opció de fer una passa endavant en la classificació si superen un contrincant que ja varen guanyar en la primera jornada a l’estadi de Son Moix (1-0).

Paraula d’entrenador

En la roda de premsa prèvia al partit d’avui, Vicente Moreno va analitzar l’enfrontament a El Sadar i el va qualificar de “molt complicat”. L’entrenador valencià va assegurar que “és un partit bonic, contra un bon rival i en un gran escenari. Un enfrontament d’aquests que agraden als futbolistes. En tenim ganes i confiam que podem aconseguir els tres punts”.

Per altra banda, Moreno va descriure l’Osasuna com “un equip molt bo de la categoria amb jugadors de qualitat i amb un entrenador que també coneix la lliga”. A més, el tècnic mallorquinista va considerar que El Sadar és un dels estadis més complicats de la competició. “Ells se senten forts davant la seva afició. És un camp on la gent empeny i anima durant els 90 minuts. Sens dubte, és un conjunt que té un plus d’intensitat com a local”, va afirmar Moreno en relació amb el rival i el seu estadi.

L’entrenador valencià també va valorar els 33 punts que acumula l’equip després del final de la primera volta: “Valen per a molt poc, amb aquesta puntuació no arribam a res, però és cert que ens dona la seguretat que si feim les coses bé podem guanyar qualsevol”. Moreno és ambiciós i no amaga que l’objectiu sempre és aconseguir els tres punts: “Ara hem d’intentar guanyar en un camp on no ho ha fet ningú. Arrencar la segona volta de manera positiva és fonamental, encara que no serà fàcil davant un gran rival que segur que lluitarà per l’ascens a Primera Divisió”.

Un vell conegut

El conjunt de Moreno s’enfronta avui a un exmallorquinista. El davanter mallorquí Brandon Thomas serà una de les amenaces en atac de l’equip navarrès. El de Cala d’Or afirmà que el partit serà “molt especial”, ja que competirà contra el club en el qual es va formar i que el va veure créixer com a futbolista.

Brandon va avisar del perill que té el Mallorca: “És un rival fort, que està molt unit, en el qual defensen i ataquen tots. Tenen una gran plantilla i un molt bon entrenador. Estan demostrant que són un dels equips que lluitaran per l’ascens a Primera Divisió”. Amb tot i això, el davanter mallorquí confia que el seu equip mantindrà la bona dinàmica al seu estadi, on encara no ha perdut cap partit de lliga en tota la temporada.

Per la seva banda, el Mallorca intentarà sumar el tercer triomf lluny de Son Moix. Els de Vicente Moreno només han estat capaços de guanyar al camp del Rayo Majadahona (0-1) i a l’estadi del Reus (0-2).

stats