Esports 01/06/2020

El Mallorca tornarà el 25% dels carnets als socis

El club balear ha anunciat les opcions de compensació per als abonats

Ara Balears
2 min
L'afició del Mallorca en un partit

PalmaEl Mallorca ha anunciat aquest dilluns que retornarà als aficionats que ho sol·licitin el 25% dels doblers que van pagar pels abonaments de la temporada 2019-2020, que finalitzarà sense públic a les graderies de l'estadi de Son Moix per la crisi sanitària del coronavirus.

El club balear ha explicat, a través d'un comunicat, que ha "treballat de manera intensa" per oferir diverses compensacions als seguidors per "no poder acudir als partits del primer equip", i detalla diverses alternatives amb l'objectiu que els abonats "puguin gaudir del club i tenir una experiència cent per cent mallorquinista".

Entre les propostes de compensació pel fet de no poder assistir als partits d'aquesta temporada per la crisi sanitària, a més de la possibilitat de rebre el 25% de l'abonament anual, el Mallorca ha informat que els socis també tindran l'oportunitat de participar "en una gran diada mallorquinista, encara que només hi podran accedir els abonats penyistes", i també ha fet pública l'opció de renunciar al 25% de l'abonament a canvi "d'experimentar les sensacions d'un jugador entrenant a la ciutat esportiva o jugant un partit a l'estadi de Son Moix".

Els socis mallorquinistes, així mateix, tindran l'opció de formar part d'un fan wall a Son Moix amb el seu nom "o gaudir de descomptes del 15% a botigues oficials, bons a restaurants exclusius o experiències en dia de partit com viure la sortida dels jugadors des del tunnel experience, gaudir del meet & greet amb jugadors i cos tècnic, entrades VIP o celebrar l'aniversari a les instal·lacions de Son Moix". El soci només tindrà l'opció d'elegir alguna d'aquestes propostes de compensació.

El club ha informat també que l'elecció de la compensació desitjada "es podrà fer a partir del 15 de juny a través del portal de l'abonat de la pàgina web del club amb totes les opcions que hi haurà".

Pel que fa a la temporada que ve, i a diferència d'altres clubs de Primera Divisió, el Mallorca no ha anunciat cap mesura per als aficionats. Cal recordar que equips com l'Espanyol, el Leganés i el Getafe, entre d'altres, ja van anunciar que regalaran el carnet per a la temporada vinent a tots els abonats d'enguany davant les conseqüències econòmiques que han afectat de manera directa molts dels aficionats.

El conjunt vermell ha informat, a més, que crearà una graderia solidària en la qual tant el club com els seguidors podran donar entrades a tots aquells que han estat en la primera línia de la lluita contra el covid-19 i mostrar-los l'agraïment durant el partit.

stats