Esports 19/04/2020

El Mallorca reduirà un 15% el sou del primer equip si la Lliga es cancel·la

Des de l'administració del club han expressat gratitud "als jugadors, entrenador i també als directius de l'entitat, que han reduït la seva remuneració"

Ara Balears
1 min
L'estadi de Son Moix actualment du el nom comercial d'Iberostar Estadi.

PalmaEl Mallorca ha arribat a un acord aquest diumenge amb tots els jugadors del primer equip i amb el seu primer entrenador, Vicente Moreno, per reduir-los un 15% els salaris corresponents a la temporada 2019-20 en el cas que la Lliga sigui cancel·lada per la pandèmia del coronavirus, segons ha informat l'agència Efe.

"Ens enfrontam a una de les emergències públiques més importants dels darrers temps i l'esport en si no és aliè al gran impacte que té", assenyala l'entitat balear en un comunicat. "Els reptes que presenta una pandèmia global i la suspensió de les competicions de futbol han forçat el club, en un exercici de responsabilitat, a una reavaluació de les expectatives financeres que consideren tots els escenaris possibles", afegeix.

A més, el consell d'administració del Mallorca ha expressat gratitud "als jugadors, entrenador i també als directius de l'entitat, que han reduït la seva remuneració", i ha destacat que "tots han actuat amb generositat, unitat i defensa dels valors del club".

stats