Esports 03/10/2020

Segona victòria consecutiva d’un Mallorca que continua creixent

Martín Valjent a la primera part i Dani Rodríguez de penal a la segona han certificat la tercera derrota seguida del Tenerife

Ara Balears
Imatge del partit.

PalmaEl Mallorca ha aconseguit aquest dissabte la seva segona victòria després de guanyar el Tenerife per 2 a 0 a Son Moix. Martín Valjent a la primera part i Dani Rodríguez de penal a la segona han certificat la tercera derrota seguida del conjunt blanc-i-blau i han fet que l'equip mallorquí hagi guanyat confiança.

Des del primer minut del partit el Mallorca ha posat les coses difícils al Tenerife i ha posat en tensió l'equip visitant. La primera ocasió de gol que ha tingut l'equip de Plaza ha arribat en el minut 18, quan Abdon ha estat a punt de marcar després d'una bona jugada de Lago Junior.

El conjunt mallorquí no ha tardat a posar-se per davant en el marcador. En el minut 19 del partit Martín Valjent ha rematat de cap una falta lateral i ha posat el Mallorca amb un 1 a 0 en el marcador. Aquest ha estat el seu primer gol amb la camiseta mallorquinista.

Tot i els atacs del conjunt de García Plaza, no ha aconseguit sumar cap gol més i ha arribat al descans amb un 1 a 0 en el marcador. El segon gol del Mallorca ha arribat en el minut 54 gràcies a un penal de Dani Rodríguez, que ha aconseguit ampliar l'avantatge del conjunt mallorquí.