Esports 01/03/2020

El Mallorca cau contra el Getafe i queda molt tocat

Un gol de Maksimovic ha donat els tres punts a l'equip madrileny

J. Genovard
2 min
Kubo durant el partit contra el Getafe

PalmaNova derrota del Mallorca, que ha enyorat el lesionat Ante Budimir i no ha aconseguit crear cap ocasió clara de perill durant tot el partit. Un solitari gol de cap de Maksimovic ha bastat al Getafe per emportar-se els tres punts de Son Moix. Jornada complicada per als de Vicente Moreno, que veuen que són l'únic equip de la zona baixa de la classificació que no ha aconseguit puntuar i continuaran una jornada més en posicions de descens.

El partit ha tingut una primera part d'imprecisions, interrupcions i poc futbol. És el perfil de partit que proposa el Getafe, però amb el Mallorca com a dominador estèril de la possessió. Cap dels dos equips ha gaudit de grans ocasions per avançar-se en el marcador en uns primers 45 minuts en què tots dos han fet un futbol més físic que efectiu. El Mallorca, que aquest diumenge no podia disposar d'Ante Budimir, no trobava la manera de connectar amb els davanters i només Kubo i Dani Rodríguez en accions individuals han aconseguit crear certa sensació de perill a l'àrea del Getafe. La primera part ha estat marcada, també, per les faltes, les protestes i les interrupcions.

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que la primera, però amb una gran diferència: el Getafe ha avançat cinc metres les seves línies i els resultats no s'han fet esperar. Al minut 54 Manolo Reina ha evitat el primer gol del partit amb una gran aturada després d'una volea d'Etebo que avisava el Mallorca. 13 minuts després, Maskimovic ha avançat el Getafe en el marcador després d'una gran rematada de cap dins l'àrea vermella. El gol ha caigut com un gerro d'aigua freda al Mallorca que, tot i els canvis de Vicente Moreno -que ha donat entrada a Chavarria, Abdon i Febas amb l'objectiu d'empatar el partit-, no ha aconseguit crear cap ocasió de perill.

A un minut de la conclusió del matx, l'àrbitre, que s'ha vist molt superat durant tot el partit, ha expulsat Salva Sevilla per protestes des de la banqueta per una falta que no ha xiulat sobre el japonès Kubo.

En el temps afegit el Mallorca ho ha intentat a la deseperada amb pilotes a l'àrea, però no ha pogut empatar, sinó que ha estat el Getafe el que ha estat a punt de marcar el segon gol del partit, encara que Manolo Reina ho ha evitat amb una altra gran parada.

Aquesta derrota deixa el Mallorca en una situació complicada, i més després dels empats de l'Espanyol, el Leganés i el Celta de Vigo, i la victòria de l'Eibar contra el Llevant. El conjunt de Vicente Moreno es troba actualment en posicions de descens, a tres punts de la salvació.

stats