Futbol
Esports 21/04/2021

El Madrid supera (i adorm) el Cadis (0-3)

Benzema lidera el triomf blanc al Ramón de Carranza

X.H.N.
2 min
Odriozola, felicitat per Varane, Casemiro i Benzema després del 0-2 a Cadis.

BarcelonaDesprés d’empatar a zero diumenge a Getafe i de perdre la independència en relació als resultats del Barça a la Lliga, el Reial Madrid va sumar una victòria molt còmoda a Cadis que només li va reclamar esforç a la primera part. Amb aquest resultat, els vigents campions pressionen Barça i Atlètic de Madrid i no es deixen atrapar pel Sevilla, que continua en bona dinàmica i encara té opcions matemàtiques per al títol.

Amb la novetat de Varane, ja recuperat del coronavirus, i un sistema amb tres marcadors i dos carrilers per compensar les absències de Kroos i Modric, l’equip de Zidane va marxar al descans als vestidors del Ramón de Carranza amb el partit dat i beneït. Això sí, es va servir de l’ajuda del VAR per inaugurar el marcador. Mateu Lahoz, ja refet de la inoportuna lesió muscular que el va apartar de xiular el clàssic del dia 10, va revisar a la pantalla una trepitjada involuntària d’Iza a Vinícius per assenyalar un penal que va transformar Benzema a la dreta de Ledesma. El francès, galvanitzador dels atacs blancs, va convidar a la festa Odriozola, autor del segon gol visitant al minut 33 després d’una rematada de cap a l’àrea petita rival, uns dominis poc habituals per a un lateral dret. Set minuts més tard, Benzema va repetir amb la xarxa gaditana a passada de Casemiro. L’ex del Lió ja ha igualat els 21 gols que va fer la passada Lliga i es disposa a disputar-li el Pitxitxi a Leo Messi. A més, iguala Raúl González com a botxí de 35 equips diferents a Primera. 12 anys de rendibilitat.

A la segona part del partit, Benzema i companyia es van dedicar a guardar la pilota i a reservar forces per als propers partits de Lliga i Champions. El Cadis no va animar una vetllada en què va debutar Antonio Blanco a l’onze visitant. El jove cordovès fer un bon partit.

stats