JOCS OLÍMPICS
Esports 28/05/2013

Madrid 2020 escriu una carta al COI i promet que l'economia no és un problema per organitzar els Jocs

Madrid 2020 es considera a si mateixa "la candidatura financerament menys problemàtica de la història", i no vol que la crisi espanyola afecti el vot dels membres del COI

Efe
1 min
Madrid 2020 presumeix de suport popular i ensenya l'Anella Olímpica

MadridEls tres membres espanyols del COI i el president de la candidatura Madrid 2020, Alejandro Blanco, han remès una carta personal a tots els votants que triaran el pròxim 7 de setembre la seu dels Jocs Olímpics per insistir en la idea que Madrid no tindria problemes a fer-se càrrec econòmicament de l'organització d'uns Jocs.

Al costat de Blanco, signen la carta Joan Antoni Samaranch, Marisol Casado i José Perurena, que intenten tranquil·litzar així els seus col·legues del COI davant la possibilitat que les xifres espanyoles d'atur i dèficit els puguin condicionar en el moment de votar. Madrid competeix amb les candidatures de Tòquio i Istanbul per ser seu dels Jocs.

La idea de la carta és que es valori el projecte tècnic madrileny, perquè, com va subratllar la Comissió d'Avaluació del COI que va visitar Madrid el març passat, el pressupost de Madrid 2020 −al voltant de 1.600 milions de dòlars− és perfectament assumible per les tres administracions en un període de set anys. Madrid 2020 es considera a si mateixa "la candidatura financerament menys problemàtica de la història".

stats