BARÇA
Esports 27/02/2016

Luis Enrique es vesteix de psicòleg abans de rebre el Sevilla

L'entrenador s'espolsa l'eufòria i assegura que "seria un error pensar que ja està tot fet"

M.m.
2 min
Luis Enrique, en roda de premsa

Sant Joan DespíLuis Enrique és un tècnic prudent, dels que no volen donar res per fet fins que està matemàticament assegurat. Per això no vol parlar de coixí de seguretat –tot i tenir nou punts d'avantatge respecte dels rivals, a l'espera del derbi madrileny d'aquest dissabte, on l'entrenador no té cap "preferència" en el resultat–, no contempla la possibilitat de fer rotacions i és taxatiu en assegurar que els tres punts són de vital importància si es vol seguir aspirant al títol de Lliga amb garanties.

L'entrenador asturià del Barça s'ha tornat a vestir de psicòleg a la sala de premsa. Luis Enrique ha convertit el seu discurs en una arenga perquè ningú tingui la temptació de pensar en triomfalismes. La distància amb el segon classificat és, per a ell, "només un lleuger avantatge" i per tant "seria un error pensar que ja està tot fet". "Els tres equips perdrem punts. Ja ho vaig dir i ho mantinc. Hem de ser cautelosos", afegia. "És bo pensar sempre que els tres punts que hi ha en joc són vitals".

Barça-Sevilla

El Barça es veu les cares aquest diumenge contra el Sevilla. Precisament, l'últim equip que el va poder guanyar, a la primera volta. Des de llavors, l'equip ha completat uns mesos gairebé perfectes i té a l'abast el rècord de 34 enfrontaments invicte del Madrid de Leo Beenhakker. "El Sevilla ha millorat molt des des la primera volta. El coneixem, és un rival molt ben treballat. Serà molt difícil", comenta l'asturià, que no observa canvis ni modificacions en el joc culer. "Nosaltres som els mateixos. L'equip no ha canviat en res, ni tan sols hi ha hagut fitxatges per Nadal".

Aposta per Busquets

A nivell de noms propis, Luis Enrique ha fet referència a la renovació de Busquets. Tot i que no ha volgut desvelar cap detall de les negociacions, ha sentenciat que "és un jugador únic i especial, i serà culer tota la seva carrera", i que d'això no en té "cap dubte".

D'altra banda, també ha parlat de Bravo i Ter Stegen, que s'alternen la titularitat a la Lliga i a la Champions. "La rivalitat entre ells? És sostenible, ecològica, orgànica... el que vulgueu. A tots els agradaria jugar més partits". Mentre que sobre Rafinha, que encara el procés final de la recuperació, ha destacat: "Està molt bé, està complint les pautes establertes. Tant de bo pugui ajudar-nos abans del final de la temporada".

stats