Llevant
Esports 13/02/2011

Llevant i Almeria, dos equips de la zona baixa que juguen per abandonar la zona de descens

Els valencians han aconseguit encadenar dues victòries consecutives i recuperen Caicedo i Jefferson. Però perd Sergio González, Pallardó i és dubte Rubén Suárez

Redacció
1 min
Sangoy i Caicedo lluiten per una pilota al Molinón, aquesta tarda.

ValènciaEl Llevant rep la visita de l'Almeria (17h) en un partit on els dos equips estan en zona de descens i, qui aconsegueixi la victòria, possiblement abandonarà la part fatídica de la classificació.

El partit arriba en un bon moment pels valencians, que han aconseguit enllaçar dues victòries consecutives i han abandonat la cua de la Lliga. Però l'entrenador Luis García no podrà comptar amb els lesionats Sergio González i Miguel Pallardó; mentre que Rubén Suárez serà dubte fins a última hora. En canvi, Caicedo i Jefferson tornen a la llista de convocats.

Tot i que el tècnic no ha volgut donar cap pista durant la setmana, molt probablement hi haurà canvis a l'onze titular. Caicedo tornarà a la punta d'atac, acompanyant Xisco Muñoz. Mentre Vicente Iborra -substitut del lesionat Pallardó- acompanyarà Xavi Torres a la zona de construcció.

D'altra banda l'Almeria arriba al partit amb la moral ben alta, després d'aconseguir 7 dels últims 12 punts -entre ells, un empat contra el Madrid-. A més, José Luis Oltra recupera Carlos García, Luna i Juanito, tres jugadors que es preveu que estiguin a l'equip titular d'aquest diumenge.

stats