Futbol Català
Esports 27/09/2011

El nou Lleida compta amb el suport social

L'entitat suma ja més de 2.000 socis en pocs mesos

Redacció
1 min
El pòster de la campanya

LleidaEl Lleida Esportiu ha superat els 2.100 socis gairebé dos mesos després de l'inici de la campanya d'abonaments sota el lema "Som i Serem". Ara el repte és arribar als 2.500. L'estand que el Lleida tindrà a la 57a fira de Sant Miquel ha de ser un aparador per superar aquesta xifra. Per aquest motiu, responsables de diverses àrees de l'entitat estaran presents al recinte firal del 29 de setembre al 2 d'octubre per tal de donar visibilitat al nou projecte davant visitants i empreses.

El responsable de l'Àrea Social del Lleida Esportiu, Òscar Sarramia s'ha mostrat "satisfet amb la resposta de l'afició, ja que des del primer moment han confiat amb el club i ens han fet costat". També ha comentat que des de l'entitat "no parem de treballar perquè la massa social augmenti. Per això, ara, durant la fira de Sant Miquel ens marquem la fita d'arribar als 2.500 socis. Aconseguir gairebé 400 nous abonats és difícil en 4 dies, però amb l'elevat nombre de visitants de la Fira, crec que podem assolir aquesta xifra".

Nova pàgina web oficial

El Camp d'Esports acollirà aquesta tarda la presentació de la nova pàgina web oficial del Lleida Esportiu. El responsable de l'àrea social del club, David Freixes, el gerent de màrqueting i vendes de l'empresa IWS, David Casero, i l'assessor comercial d'IWS, Chesko Torres, presentaran el nou portal comunicatiu en roda de premsa a les 17.30 hores.

stats