Ascens a 2a A
Esports 25/05/2013

El Lleida capgira el marcador i guanya el partit d'anada contra el Leganés (2-1)

L'equip de la Terra Ferma manté intactes les esperances de superar la primera eliminatòria per pujar a Segona Divisió A gràcies als gols d'Imaz i Mata

Ara
1 min

BarcelonaEl Lleida Esportiu ha pogut guanyar el primer partit del 'play-off' d'ascens a Segona Divisió A. El conjunt de la Terra Ferma s'ha imposat al Leganés al Camp d'Esports (2-1) després de remuntar el gol inicial dels madrilenys amb dues dianes a la segona meitat.

Davant un Camp d'Esports ple a vessar, les coses no han començat gaire bé pels locals, que han vist com el Leganés s'avançava gràcies a un gol de Fre Ruiz al minut 21. Encara que el gol en contra no ha espantat els lleidatans, que han sabut mantenir la intensitat i concentració en el joc i buscar sense treva la porteria visitant.

Jesús Imaz ha tingut una ocasió d'or a la primera meitat, però després de superar el porter rival –que ha relliscat– no ha encertat a rematar entre els tres pals, a porteria buida. Encara que sí que ha pogut marcar a la segona meitat, quan no s'havia arribat ni al minut 1 de la represa. El Lleida Esportiu ha aconseguit un gol d'aquells que s'anomenen psicològics, i ha encarat de la millor manera possible la segona meitat.

Amb igualtat al marcador, els locals han mantingut la iniciativa i Jaime Mata, amb una rematada a plaer al segon pal, ha pogut situar el 2-1 al marcador que acabaria sent definitiu, malgrat que el Leganés ha fet un pas endavant i també ha buscat la diana per empatar.

El partit de tornada de l'eliminatòria es disputarà la setmana vinent a terres madrilenyes.

stats