FUTBOL
Esports 22/09/2019

El Liverpool s'aferra al liderat de la Premier i marxa amb premi de Stamford Bridge (1-2)

El conjunt de Lampard ha buscat l'empat fins al final davant l'equip que entrena Klopp

El Liverpool s'aferra al liderat de la Premier i marxa amb premi d'Stamford Bridge (1-2)

BarcelonaSis partits i sis victòries acumula el Liverpool a la Premier League. Aquest diumenge, en una cita complicada a Stamford Bridge, l'equip de Jürgen Klopp ha marxat amb els tres punts davant un Chelsea batallador fins al final, que no s'ha merescut perdre (1-2). Els gols d'Alexander-Arnold i Firmino a la mitja hora de partit han servit al conjunt 'red' per mantenir el seu coixí de cinc punts respecte al Manchester City de Pep Guardiola al capdamunt de la classificació. L'equip que entrena Frank Lampard ha acabat el duel dominant el Liverpool, acumulant ocasions, però només un descomunal Kanté ha pogut escurçar distàncies.

Per la seva banda, l'Arsenal ha aconseguit un triomf sofert contra l'Aston Villa (3-2). Els 'gunners' han remuntat a partir del minut 80 després de jugar tot el segon temps amb un jugador menys per l'expulsió per doble targeta groga de Maitland-Niles just abans del descans. Els d'Unai Emery són quarts amb 11 punts.