OK LLIGA
Esports 02/11/2014

L'ICG Software Lleida agafa aire superant el Manlleu per la mínima (3-2)

Tot i el desencert a pilota aturada, els homes d'Albert Folguera sumen una victòria que els permet allunyar-se a tres punts de la zona de descens de l'OK Lliga

Jordi Graell

BarcelonaEn un partit pendent de la segona jornada de l'OK Lliga, l'ICG Software Lleida ha superat per 3-2 el Manlleu. Tot i això, els gols s'han fet esperar fins al tram final de la primera part, en què Andreu Tomàs ha posat per davant els locals. Els homes d'Albert Folguera, però, haguessin pogut marxar al descans amb un avantatge més ampli si Manu Necchi i el mateix Tomàs haguessin estat més encertats des del punt de penal.

A l'inici del segon temps David Ballestero ha ampliat l'avantatge, però Aleix Prims ha contestat ràpidament pels visitants anotant el 2-1. De nou el conjunt de la Terra Ferma s'ha mostrat desencertat a pilota aturada amb un penal que ha errat Lluís Rodero després d'una blava a Lluís Teixidó, però finalment el Lleida ha aprofitat la superioritat numèrica amb un gol d'Andreu Tomàs, aquest cop sí, de falta directa per la desena falta visitant. Tot i que Prims ha tornat a aparèixer per marcar un gol que ha donat emoció als últims minuts, el marcador ja no s'ha mogut més i els lleidatans sumen un triomf que els permet allunyar-se a tres punts de la zona de descens.