HOQUEI PATINS
Esports 10/03/2018

L'ICG Software Lleida i el CP Voltregà, a la 'final four' de la Copa de la CERS

Els lleidatans han fet bo un 4-2 de l'anada i els osonencs han guanyat 4-3 amb un gol al final

A. N.
L'equip de l'ICG Sofwtare Lleida a la pista del Tomar

BarcelonaL'ICG Software Lleida i el CP Voltregà jugaran la final a quatre de la Copa de la CERS després d'haver empatat i superat, respectivament, el Tomar portuguès i el Correggio italià a la tornada dels quarts de final que s'han disputat aquest dissabte.

En el primer partit de quarts de final, el Lleida ha empatat (4-4) a la complicada pista del Tomar portuguès. Els lleidatans no han perdut la cara al partit en cap moment i, en un final trepidant, tot i que el Tomar s'ha aconseguit avançar en el marcador, els de Ponent s'han mantingut forts. Al final, un empat a quatre gols que ha fet bona la renda que el Lleida va aconseguir en el partit d'anada (4-2).

En el segon enfrontament de quarts de final disputat aquest dissabte, el CP Voltregà s'ha fet fort a la seva pista i en un partit vibrant ha aconseguit guanyar amb un gol a menys d'un minut per al final quan el partit estava empatat a tres gols. Finalment, els osonencs han certificat el bitllet a la final a quatre gràcies a un gol de Xavi Crespo que ha evitat pròrroga.

Tant el club lleidatà com l'Ajuntament volen acollir la final a quatre de la Copa de la CERS a Lleida. L'any passat, la ciutat va acollir la 'final four' de la Lliga Europea, que es va endur el Reus Deportiu al Pavelló Barris Nord de Lleida.