FUTBOL
Esports 29/03/2014

Mor l'obrer de l'estadi de Sao Paulo que ha caigut des d'una altura de 15 metres

El treballador ha tingut l'accident mentre muntava les graderies temporals que s'estan instal·lant en els dos fons de l'estadi

Efe
1 min

Sao PauloUn treballador de l'estadi Arena Corinthians de Sao Paulo, seu del partit inaugural del Mundial del Brasil 2014, ha mort aquest dissabte després de caure des d'una altura de 15 metres, segons confirmen els mitjans de comunicació brasilers.

El treballador estava fent el muntatge de les graderies temporals que s'estan instal·lant en els dos fons de l'estadi i just després de l'accident ha estat traslladat a l'hospital amb ambulància, però al centre sanitari no han pogut fer res per salvar-li la vida.

En un accident ocorregut el passat novembre, dos obrers van morir a l'estadi de Sao Paulo en caure una grua que transportava una peça de 420 tones que forma part de la coberta, fet que va motivar la paralització parcial de les obres de l'estadi.

En les obres dels dotze estadis del Mundial han mort set treballadors: un a Brasília el juny de 2012, els tres esmentats a Sao Paulo i tres a Manaos, en tres accidents diferents entre març de 2013 i el febrer passat.

stats