Futbol Femení
Esports 02/03/2014

L'Espanyol i el Sant Gabriel s'acosten a la Copa

Les periquites derroten el Cajasol Fundación San Juan (3-1) mentre que les gabrielistes es desfan del Rayo (1-3). No falla el Barça a Saragossa (1-4) i el Llevant Les Planes encaixa un gol al final davant l'Athletic

Natalia Arroyo
Erika xuta davant l'oposició d'Elba al Llevant Les Planes-Athletic / ATHLETIC-CLUB.NET

BarcelonaBona jornada per a l'Espanyol i el Sant Gabriel. Tots dos equips han aconseguit una victòria que els acosta a les posicions de Copa de la Reina. Les periquites han derrotat el Cajasol Fundación San Juan per 3-1 a Sant Adrià del Besòs, després d'un bon partit de les locals. L'equip de José Antonio Montes s'ha posat per davant en el marcador amb un gol de Bárbara al minut 18. A la represa, Paloma, de cap, ha rematat una centrada de Mapi León per obrir avantatge i Bárbara ha sentenciat a vint minuts del final amb un xut que una defensora andalusa ha desviat sense voler. El gol de Sosa poc després ha animat el Cajasol, però no ha evitat que els tres punts fossin blanc-i-blaus. Ara, amb 22 punts, l'Espanyol és més a prop del vuitè lloc (el té a cinc punts) que del descens, que està a set.

El Sant Gabriel ha sumat la segona victòria consecutiva aquest diumenge, en guanyar el Rayo Vallecano a Vallecas (1-3). Chini ha obert el marcador al minut 23 i, malgrat que Paloma ha pogut empatar ben entrada la segona meitat, l'equip de Dani Limones ha vist porteria en dues ocasions més per fer viatjar els tres punts a Catalunya. El Sant Gabriel és ara novè, a dos punts de les places de Copa.

En l'últim sospir del partit, el Llevant Les Planes ha vist com un penal per mans dins l'àrea li prenia un punt d'or contra l'Athletic (0-1). Vanesa Gimbert no ha fallat des dels onze metres i ha donat la victòria a les basques després d'un partit de gran esforç defensiu local. Les de Sant Joan Despí continuen penúltimes, a tres punts de la salvació, que marca el Transportes Alcaine.

Les aragoneses, de fet, han caigut per 1-4 contra el líder, el Barça, a Saragossa. Les blaugranes no han deixat lloc a la sorpresa i es mantenen còmodament en la primera posició amb 60 punts, deu més que el seu perseguidor, l'Athletic. Miriam, Soni, Jenni i Jelena han marcat els gols visitants, mentre que l'exblaugrana Alba Aznar ha fet el gol per a les locals.