FUTBOL CATALÀ
Esports 15/06/2014

L'Hospitalet cau al camp del Leganés (1-0) i haurà de guanyar la tornada per pujar

Un gol de Carlos Álvarez als 84 minuts ha donat el triomf als madrilenys en el partit d'anada

BarcelonaL'Hospitalet haurà d'aixecar el resultat advers del partit d'anada si vol ser equip de Segona. L'equip riberenc ha perdut per 1-0 al Butarque contra el Leganés, el botxí del Lleida, per culpa d'un gol de Carlos Álvarez al minut 84. L'equip català havia defensat amb força encert fins llavors, però una errada ha deixat als madrilenys una oportunitat que no han desaprofitat.

L'Hospi, que s'ha classificat fins a la final del 'play-off' després d'eliminar el Cadis i el La Hoya-Lorca, aconseguint empatar sempre el partit d'anada fora de casa, haurà de guanyar ara el partit de la setmana que ve. Pressionat per un rival crescut, l'equip català no ha aconseguit fer entrar en joc els seus homes ofensius, com Ariday.