BARÇA
Esports 20/12/2016

L'Audiència Provincial de Barcelona ratifica el pacte de conformitat pel cas Neymar

El Barça ha estat condemnat per dos delictes contra la Hisenda Pública i a pagar una multa de més de 5 milions i mig d'euros

N.g.
1 min
El pacte pel cas Neymar deixa escrit que el Barça va delinquir

BarcelonaL'Audiència Provincial de Barcelona ha ratificat el pacte de conformitat pel cas Neymar. L'acord suposa la no-acusació de Sandro Rosell i de Josep Maria Bartomeu i la condemna del club al pagament d’una multa per la contractació de Neymar.

Així, segons s'inclou a la sentència de l'Audiència Provincial de Barcelona, el club ha estat condemnat per dos delictes contra la Hisenda Pública pels quals el Barça ha de pagar dues multes que en total sumen més de 5,5 milions d'euros: una de 1.440.000 euros i una altra de 4.071.631,52, (5.511.631,52 euros en total) corresponent al 60% de la quantitat que ha defraudat. A més, l'entitat blaugrana també s'ha de fer càrrec de les despeses processals, incloent-hi les de l'acusació particular.

"El fitxatge de Neymar va costar 17 milions, però amb la multa que vam pagar el cost augmenta als 22,5 milions", ha dit el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, sobre aquest tema durant la roda de premsa de balanç del 2016 que ha fet aquest dimarts al matí.

La sentència també explica que el Barça ha d'indemnitzar l'Agència Tributària amb més de 9 milions d'euros (9.186.052,54 euros), quantitat que el club ja ha abonat.

stats