Esports 16/04/2016

L'Atlètic vol seguir pressionant el Barça contra un Granada tocat

Els de Simeone reben els andalusos aquest diumenge (18.15 h, C+ Liga) amb l'objectiu d'igualar els blaugranes al capdavant de la classificació

R.r.
2 min
Koke i Óliver Torres entrenen sota l'atenta mirada de Simeone

BarcelonaEn una setmana marcada per l'eliminació blaugrana de la Champions League a mans de l'Atlètic de Madrid, el conjunt de Simeone té clar que la Lliga és un plat principal al qual no renuncien i al qual volen centrar les seves mirades. Després de guanyar l'Espanyol, un Atlètic en ratxa rep el Granada aquest diumenge (18.15 h) amb l'objectiu d'igualar a punts a un Barça al qual volen posar més pressió.

"No desviem l'atenció en el que vindrà. Ens centrem a seguir millorant", ha assegurat Simeone en la prèvia del duel contra el Granada. L'argentí es manté fidel al seu inexpugnable discurs d'anar partit a partit, tal com demostra a les rodes de premsa i al camp, alineant onzes competitius. "Cal manejar la mateixa idea de joc que hem manejat sempre, sense canviar res", ha defensat el tècnic, que ha insistit en la importància de derrotar el Granada i no pensar més enllà.

Des que va perdre al Camp Nou a la Lliga a finals de gener, l'Atlètic només ha perdut un partit –2-1 contra l'Sporting– i n'ha empatat un altre –0-0 a casa davant del Vila-real. La resta, vuit victòries que han permès retallar l'ampli coixí que mantenia el Barça fa poques jornades, i que ara ha quedat reduït a només tres punts quan queden sis jornades per disputar.

El Granada, amb 30 punts, està només dos punts per sobre dels tres equips situats en descens, de manera que està obligat a puntuar si no vol córrer el risc d'acabar entre els tres últims aquesta jornada. Els andalusos, que vénen de sumar quatre empats seguits, no guanyen des del 3 de març, ara fa sis jornades, contra l'Sporting.

El Bayern, un gran repte

Simeone també ha valorat el proper rival de l'Atlètic a la Champions, el Bayern de Munic de Pep Guardiola. "És un rival important, amb gran història i molt fort, amb un joc sumament de característiques ofensives. Serà una bonica oportunitat i un gran repte per nosaltres", ha explicat l'argentí, que ha refusat qualsevol tipus de favoritisme. "Som un equip dur, sense cap mena de dubte, però els rivals que encara estan a la Champions tenen una jerarquia en tots els seus futbolistes i grans entrenadors", ha comentat sobre la sensació que molts equips no volen enfrontar-se a l'Atlètic.

stats