Esports 23/05/2021

La UE Eivissa ja és de Segona

ARA Balears
1 min
L'UD Eivissa ja és a Segona.

PalmaLa UE Eivissa ha aconseguit, per primera vegada en la història, pujar a Segona Divisió. Els eivissencs han assolit l'ascens després de guanyar un partit molt igualat contra l'UCAM que ha acabat amb un 1 a 0 en el marcador gràcies al gol de penal d'Ekain 20 minuts abans del xiulet final.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa han celebrat aquesta fita i han informat que aquest dilluns rebran l'equip a les 18 h al parc Reina Sofia, i que per anar-hi s'hauran de reservar les entrades mitjançant la web municipal. La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, també ha felicitat l'equip per l'ascens i ha assegurat a través de les xarxes socials que "el somni s'ha fet realitat i la UE Eivissa ha fet història".

A més de la presidenta Armengol, des de la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern han volgut felicitar la UE Eivissa per l'ascens a la Lliga SmartBank i "fer història". En un missatge publicat a Twitter, recollit per Europa Press, la Conselleria ha valorat que "tant l'equip com l'afició s'ho han guanyat", si bé ha demanat "responsabilitat i comprensió a l'hora de celebrar el triomf". "Sabem que la felicitat és màxima, però ara no podem relaxar les mesures sanitàries", ha emfatitzat.

stats