RCD Espanyol
Esports 17/12/2021

L’Espanyol tampoc compareix a Balaídos (3-1)

Els blanc-i-blaus tornen a caure a domicili en un partit força gris contra el Celta

2 min
Els jugadors del Celta celebren el gol marcat per Santi Mina

BarcelonaNi visitar el pitjor local de la Lliga ni tampoc els onze milions de llums de Nadal instal·lats a Vigo van permetre a l’Espanyol veure a Balaídos (3-1) la llum a domicili. Els blanc-i-blaus segueixen mostrant imatges molt pobres cada cop que s’allunyen de Cornellà-El Prat. Sense l’abric de la seva gent, el conjunt de Vicente Moreno és irreconeixible, res a veure amb la versió que mostra davant de la seva afició. Els sis gols rebuts contra rivals de la zona baixa en les últimes dues jornades evidencien que l’equip té un problema d’equilibri. 

A Balaídos el Celta va avisar ben aviat, amb una triangulació d’Aspas i Mina que va desordenar l’eix de la defensa de l’Espanyol quan el rellotge tot just indicava el segon minut del partit. L’escenari de partit canviava de cop per als blanc-i-blaus, que ja no podien limitar-se a defensar i esperar que el rival, cansat de proposar, cometés alguna errada. La intenció dels de Vicente Moreno, però, no va canviar en absolut. El Celta, liderat per Aspas i Brais, va acumular molts efectius per dins per generar superioritats en una zona central on l’Espanyol només perseguia ombres. L’amenaça dels de Vigo va ser constant durant tot el primer temps, per bé que només van generar una rematada entre els tres pals, el gol. 

Els blanc-i-blaus no van saber crear ni destruir. Darder i Melendo van ser ombres en un mig del camp perdut i només Pedrosa, que va provar algunes internades pel seu carril, va generar algun desequilibri defensiu en els locals. La incapacitat per completar més de tres passades consecutives li va facilitar força la feina a un Celta que no va necessitar prémer l’accelerador per jugar a plaer. El segon temps va començar igual que el primer, amb un gol del Celta, aquest cop d’Aspas al segon minut. Una nova bufetada per a un Espanyol que no va saber com reaccionar. Els blanc-i-blaus van encaixar el tercer en una badada defensiva castigada per Denis. Loren, amb un golàs des de gairebé el mig del camp, va tancar una nit per oblidar al temps afegit. És el dia de la marmota de l'Espanyol a domicili.

stats