RCD Espanyol
Esports 18/10/2021

L'Espanyol també sap guanyar amb ofici (2-0)

Els blanc-i-blaus aconsegueixen sumar dos triomfs consecutius per primer cop des del 2019

2 min
Melamed ha marcat el seu primer gol a Primera amb l'Espanyol

Aprendre a guanyar els partits més espessos és una virtut que, a la llarga, dona grans recompenses. Ho comença a interioritzar l’Espanyol, que ha derrotat el Cadis (1-0) en un duel més pragmàtic que vistós. Un gol de pissarra i un altre de rebot han servit als blanc-i-blaus per sumar la segona victòria consecutiva d’aquest curs. Una fita que l’Espanyol no assolia des del mes de maig del 2019. Tenir continuïtat en els resultats ha de deixar de ser una excepció per convertir-se en un costum a l’Espanyol. 

Els blanc-i-blaus han hagut de mastegar de valent el partit per acabar trobant fissures en l’entramat defensiu del conjunt d’Álvaro Cervera, que ha imposat un mig del camp força poblat. El Cadis ha entès què va fer malament el Reial Madrid i ha situat Fali com a tap entre línies per tancar les possibles fuites interiors al mig del camp. Amb menys espais per dins, Melendo i Darder han tingut més problemes per crear joc. Però a grans mals, grans remeis. La pissarra de Dani Pendín ha trobat l’eficàcia buscada. Primer, RDT ha topat amb Ledesma en una falta. I en l'última jugada del primer temps, Loren ha estavellat la pilota al travesser i el punta madrileny ha enviat el rebot al fons de la xarxa. Un autoregal l’endemà de celebrar els 27 anys. Tenir un golejador que brilli amb llum pròpia fins i tot en les nits més espesses és un baluard d’allò més valuós. El madrileny ja suma quatre gols, la meitat dels vuit que suma tot l’equip. 

La solvència defensiva de l’Espanyol li ha permès no patir en les nombroses arribades de què ha disposat el Cadis, que no ha sabut rematar amb perill. Sí que ho ha fet Melamed, que només set minuts després d’entrar a la gespa s’ha estrenat com a golejador blanc-i-blau a Primera. El debut del jove del planter, Rubén Sánchez, la cirereta al tercer triomf consecutiu a l’RCDE Stadium, que torna a ser un fortí.

stats