Barça

Koeman no vol sentir a parlar d'Umtiti

"Respecto els jugadors que tenen contracte, però ja he dit a la plantilla amb qui compto i confio", ha afirmat

2 min
Koeman: “La plantilla és molt forta també sense Messi”

BarcelonaRonald Koeman ha passat revista a qüestions relacionades amb el mercat de fitxatges i la plantilla blaugrana abans del Barça-Getafe d'aquest diumenge. "Entenc que els aficionats puguin estar frustrats, veient com altres clubs fitxen aquests dies i nosaltres no podem competir econòmicament amb el PSG, el City o el United. Però aquesta és la realitat econòmica del club. S'ha de ser realista i esperem que en un futur les coses vagin millor, però aquesta situació encara durarà temps", ha valorat el tècnic respecte als últims moviments en el mercat de fitxatges: "Nosaltres estem apostant per jugadors joves i cal paciència, però estem il·lusionats en tenir un bon equip quan recuperem els lesionats". El neerlandès també ha afirmat que, al seu parer, "sent realista, avui dia el Barça no se li hi pot exigir com en altres temps".

Qui no ha canviat de club és Umtiti, que finalment es quedarà al Barça arran de la impossibilitat de traspassar-lo. "Ja he dit a la plantilla amb qui compto i confio. I, tot i que respecto els jugadors que tenen contracte, n'hi ha que ho tindran molt difícil per jugar. A més, quan recuperem tots els jugadors, tindré una plantilla amb més de trenta futbolistes. Com ho ha de gestionar, això, un entrenador?", s'ha preguntat Koeman, que s'ha queixat de les dificultats que té el club per poder desprendre's d'alguns jugadors.

En canvi, ha tingut un altre to amb Pjanic, un futbolista que voldria que sortís abans del tancament del mercat però de qui ha destacat "l'actitud" i ha considerat que no convocar-lo hauria sigut "una falta de respecte". Pel que fa a Collado, que no ha entrat a la llista, el tècnic ha sigut igual de fred que amb Umtiti: "Sap que hi ha molta competència i que s'ha de buscar un equip per poder jugar". Fa alguns dies, Koeman ja va dir que preferia Demir al sabadellenc.

També ha parlat d'Ansu Fati. Malgrat que el futbolista va desfermar la il·lusió tornant a completar una part de l'entrenament amb el grup, ha dit que calia tenir "paciència" i que encara "necessita temps per recuperar el ritme de competició". "Encara li falta bastant per competir al màxim nivell: s'ha estat molts mesos lesionat. No correrem cap risc amb ell. Contra el Sevilla [jornada 4, 11 de setembre] no hi serà", ha assegurat.

stats