1a divisió
Esports 16/03/2011

Jorge Valdano nega que el Reial Madrid estigui darrere les acusacions de dopatge

El director general del Reial Madrid ha contradit la informació de la Cope assegurant que "no és cert que no haguem demanat ni que haguem pensat a demanar-ho"

Martí Molina
1 min
Jorge Valdano, director esportiu del Reial Madrid.

BarcelonaEl director general del Reial Madrid ha negat que el club blanc estigui darrere les acusacions de dopatge, contradient la informació que aquest diumenge va difondre la Cadena Cope.

"No és cert que ho haguem demanat (que s'investigui el Barça per dopatge) ni que haguem pensat a demanar-ho", ha dit Valdano en declaracions a Televisió Espanyola. I ha conclòs dient que "ningú no està autoritzat a parlar en nom del Reial Madird".

D'altra banda, el director general del club ha enviat un missatge d'ànim a Éric Abidal: "estem amb ell i amb la lluita que va començar ahir (dilluns), els jugadors li han enviat un missatge al camp i el madridisme està amb ell".

Sobre el possible rival a quarts, Valdano ha assegurat que no vol que li toqui el Schalke 04 de Raúl. "Hi hauria molta emoció a l'ambient i no sé si això ens convé", ha apuntat. De la mateixa manera que ha explicat que "el Barça ens ve de gust, però si és més endavant, millor pel futbol espanyol".

stats