Federació Catalana de Futbol
Esports 11/05/2011

Jordi Casals torna a escena per cedir a la Federació l'acord de revisions mèdiques de futbolistes

L'expresident, que es va retirar a darrera hora de la campanya electoral, va prometre lliurar el conveni signat amb Diffsports en cas de no resultar guanyador

àngel Garreta
1 min
Part del document facilitat per Casals

BarcelonaJordi Casals reapareix en l'entorn federatiu per donar compliment a una promesa electoral que, malgrat retirar-se de la cursa, ha decidit respectar. L'anterior president de la Federació Catalana de Futbol va arribar a un acord amb l'empresa Diffsports SAL per oferir revisions mèdiques anuals a tots els federats per valor de 10€. El registre d'entrada de documents de la FCF va donar validesa a l'entrega el passat 28 d'abril. L'equip de campanya de Casals el va fer arribar als clubs ahir.

La Mútua General de Catalunya col·labora amb l'empresa Diffsports, que la passada temporada va realitzar 8.000 revisions de futbol, bàsquet, natació, handbol i patinatge. En el punt número nou de les condicions de pacte del document entregat per Casals, hi figura l'entrega de l'acord al candidat guanyador de les eleccions en cas de no ser l'expresident l'escollit. El conveni té una durada de sis anys, tants com l'actual nou mandat directiu. Ara serà decisió d'Andreu Subies i la seva junta acceptar o no aquest conveni o bé aplicar-ne un altre -acordat amb altres empreses o negociat amb la mateixa- de cara a la temporada vinent.

stats