BARÇA
Esports 19/11/2014

Gaspart: "Núñez mereix que es respecti la seva feina al Barça"

L'expresident del Barça parla a 'El Matí de Catalunya Ràdio' sobre l'entrada a la presó de Josep Lluís Núñez

Ara
2 min

BarcelonaL'expresident del Barça, Joan Gaspart, ha parlat aquest dimecres a 'El Matí de Catalunya Ràdio' que presenta Mònica Terribas. "Estimo moltíssim Josep Lluís Núñez. L'aprecio molt, no només perquè va ser un gran president i company meu de junta, si no perquè és amic meu. No ho estic passant gens bé. Crec que ell va fer una gran tasca i crec que es mereix que es respecti la seva feina al Barça, independentment de problemes puntuals que pugui tenir", ha dit Gaspart, que ha afegit que espera que "molt aviat pugui tancar aquest tema" pel bé de la seva família i per ell mateix.

"Quan es parla d'un amic, d'una persona que aprecies, només penses amb el cor. Jo no conec en profunditat aquest tema, l'únic que sé és que un amic meu està passant un moment dolent i espero que trobi una formula legal perquè pugui tornar a casa com més aviat millor", ha explicat.

Sobre les paraules de Messi parlant del seu futur, Gaspart ha dit: "Jo em quedo amb la primera part de la seva frase, que diu que està molt content a Barcelona. Després hi ha un però, però jo no vull posar cap però. Espero que Messi acabi la seva carrera al Barça, tot i que arribarà el dia que Messi tindrà 40 anys i llavors no farà el que fa ara. Preocupar-nos per això ara? Ara això no em preocupa, jo el que sé és que ell ha dit que està content al Barça".

Gaspart també ha parlat sobre la possibilitat d'avançar eleccions al Barça. "Si el Barça aquest any fa una bona temporada, vull dir, que guanyi la Lliga o la Champions, crec que la junta directiva hauria d'acabar el mandat que va començar Sandro Rosell. Per què? Perquè això és igual a guanyar. No crec que cap culer pensi que és millor que marxi, ja que amb això no guanya el Barça. Com jo vull guanyar-ho tot, crec que Bartomeu ha de continuar. Si no guanyem res i estem a punt de baixar a Segona Divisió, si és un desastre total? Doncs estic segur que Bartomeu, com qualsevol, convocaria eleccions. Però com això no ho vull, estic segur que Bartomeu seguirà. Desitjo que no hi hagi eleccions anticipades, que voldrà dir que hi haurà èxits esportius", ha conclòs.

Sobre el Mundial d'Atletisme 2019, Gaspart ha dit que Barcelona no ha estat guanyadora "perquè així ho han decidit". "No passa res, ens tornarem a presentar amb altres candidatures. Barcelona és una ciutat viva, no totes les ciutats estan capacitades per presentar-se a qualsevol esdeveniment que hi ha al món. Si no s'ha guanyat no passa res", ha comentat.

stats