BÀSQUET
Esports 12/02/2014

Joan Carles Navarro se sent responsable de la derrota de Copa

Navarro reconeix que "són moments complicats", però que "d'una derrota així se'n pot aprendre molt"

Gonzalo Romero
1 min
Joan Carles Navarro, capità del Barça

BarcelonaEl capità del Barça de bàsquet, Joan Carles Navarro, ha dit en declaracions a Barça TV que se sent "responsable de la derrota" de l'equip blaugrana a la final de la Copa del Rei de bàsquet davant el Reial Madrid, ja que van perdre 76-77 a l'últim segon.

Navarro ha fet autocrítica i ha explicat que se sent "molt malament, no vaig jugar gens bé". "Són moments complicats. Et costa tornar a entrenar-te, posar-te a la feina i agafar la rutina", ha dit el capità blaugrana. El jugador ha comentat que "l'equip està tocat", però que "és normal, ja que no es agradable perdre una copa i més si és d'aquesta forma".

El català ha analitzat la seva actuació a la Copa del Rei, i confessa que se "sentia còmode a pista". "Els dos primers partits vaig estar molt bé, amb confiança. Fins i tot a la final vaig començar bé, esperant que les oportunitats arribessin però finalment em vaig posar més nerviós del compte en veure que no estava gens encertat, fallant tirs lliures importants fins i tot", ha comentat Navarro.

El capità blaugrana ha explicat que aquest tipus de partits els faran créixer: "De derrotes així en pots aprendre molt. Tot i acabar perdent, l'equip va creure que en tot moment es podia guanyar el partit, fet que trobo molt positiu", ha remarcat el jugador. "Ens hem d'aixecar, afrontar nous reptes i seguir endavant" ha afegit finalment Navarro.

stats