BARÇA
Esports 30/10/2020

La junta gestora acomiada Jaume Masferrer, que havia recuperat les seves funcions després de l'auditoria del Barçagate

L'expresident Josep Maria Bartomeu el tenia com a assessor i dirigia l'àrea de presidència del club

A.n.
1 min
L’auditoria de Bartomeu

BarcelonaLa primera decisió que ha transcendit de la junta gestora del Barça encapçalada per Carles Tusquets ha sigut l'acomiadament de Jaume Masferrer, home de confiança de l'expresident Josep Maria Bartomeu i que ostentava el càrrec de director de l'àrea de presidència. La junta gestora entén que, amb la dimissió de Bartomeu i de la directiva, les seves funcions havien quedat sense contingut. Així ho han fet saber a la resta d'empleats del club mitjançant un comunicat intern.

Masferrer ja havia sigut apartat del seu càrrec durant l'auditoria de PwC pel cas del Barçagate, però quan va ser presentada a l'antiga junta, Bartomeu li va tornar a atorgar les seves funcions en una àrea en què Masferrer no tenia ningú a càrrec seu.

A aquest executiu se li atribueix l’autoria d’haver contractat els polèmics serveis de monitoratge a un seguit d’empreses a càrrec de Carlos Ibañez, amb comptes difamatoris de personalitats del Barça i del seu entorn vinculats. La justícia continua investigant el cas.

stats