Futbol
Esports 22/11/2022

Irene Paredes, sobre el conflicte a la selecció espanyola: “S'estan movent coses per solucionar-lo”

La capitana trenca el seu silenci i parla abans del partit al Camp Nou

2 min
Irene Paredes, jugadora del Barça

BarcelonaPer primera vegada des que va esclatar el conflicte a dins del vestidor de la selecció espanyola, les futbolistes han parlat públicament. Irene Paredes, capitana del conjunt estatal i del Barça, ha donat la seva opinió sobre la situació que les està mantenint allunyades del conjunt dirigit per Jorge Vilda. "És complicat. No és de bon gust per a ningú. S'ha de resoldre internament i em consta que s'estan movent coses. Nosaltres estem centrades en fer-ho bé amb el Barça", ha dit la basca, que, tot i no haver enviat el mail on demanaven no ser convocades pel seleccionador, dona suport a les seves companyes i es posiciona en el seu bàndol.

"S'ha de portar de manera privada, i és la línia que hem seguit nosaltres en aquest tema", ha dit Sandra Paños sobre la manera que tenen les futbolistes de gestionar la situació. Hermetisme i gestió interna, aquesta és la màxima que defensen les 15 jugadores que van comunicar a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que no volien ser convocades fins que les condicions de l'equip i de l'estructura no fossin professionals. "Que s'entenguin les raons o no, no ho sé. A mi m'importa la selecció, les companyes, i només et puc dir que no està sent gens fàcil, però només fent passos endavant es podrà resoldre la situació", ha comentat la portera alacantina.

Estratègia oposada a Vilda

Mentre que les quinze han mantingut silenci respecte al conflicte, el seleccionador ha apostat per una estratègia totalment diferent. Mitjançant les rodes de premsa i les convocatòries, el seleccionador ha deixat clara la seva postura: no entén les demandes de les jugadores i demana una rectificació per solucionar la situació. "Les jugadores han de reflexionar i saber el que han fet. Tothom pot fer un pas endavant per reconèixer els errors. No estan ben aconsellades. Tot el que s'ha muntat no té cap sentit. Ens ho mereixem, això? Jo crec que no", deia Jorge Vilda en roda de premsa fa pocs dies.

stats