LLIGA BBVA
Esports 12/07/2015

Iker Casillas s'acomiada entre llàgrimes d'una etapa de 25 anys al Reial Madrid

El porter diu "fins aviat" al club que li ha "donat tot" i on ha viscut "moments únics i irrepetibles"

Ara
2 min
Iker Casillas, emocionat, a la sala de premsa del Santiago Bernabéu / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

BarcelonaEl porter Iker Casillas s'ha acomiadat aquest diumenge, entre llàgrimes, d'una etapa de 25 anys al Reial Madrid, el club que li "ha donat tot" i en què ha "viscut moments únics i irrepetibles", segons ha confessat l'excapità blanc en una compareixença davant els mitjans de comunicació, abans de fer les maletes cap al Porto.

En un comiat multitudinari celebrat a la sala de premsa de l'estadi Santiago Bernabéu, el porter de la localitat madrilenya de Móstoles, de 34 anys, ha pronunciar un "difícil" "fins aviat" a l'entitat que el va acollir el 1990.

"Després de 25 anys defensant l'escut de l'equip més gran del món, arriba un dia difícil en la meva vida esportiva: dir adéu a una institució que m'ho ha donat tot. Amb nou anys vaig vestir per primer cop la samarreta del Reial Madrid i vaig veure complert el meu somni ", ha assegurat en un discurs emotiu que ha durat uns deu minuts.

Crítiques familiars i l'opció del Barça

"La campanya de desprestigi contra el nostre fill Iker l'organitza Florentino en 2010", ha explicat el pare del porter, José Luis, a El Mundo. La família de l'internacional espanyol carreguen contra el president blanc: "Florentino s'ho ha fet passar malament al nostre fill. Aquest president mai l'ha volgut perquè és baixet, ell vol porters alts. Ell sempre ha volgut portar Buffon, estava obsessionat", ha comentat.

"El meu meu fill ha aguantat el que no està escrit, ha suportat una pressió psicològica enorme i se l'ha tractat diferent a la resta de jugadors. Se l'ha menyspreat durant aquests cinc anys. Ha estat tot molt injust. Això passa factura", ha apuntat el pare del ja excapità blanc.

"Florentino ha tingut detalls molt lletjos amb el meu fill. Em fa enveja veure com Pirlo ha sortit del seu equip i no entenc per què no han fet el mateix amb el meu fill. Ho ha donat tot pel club i ha estat sempre lleial", ha assenyalat. José Luis i Mari Carmen, la seva mare, també han valorat el seu fitxatge pel Porto: "El Porto és un equip de Segona B i el meu fill es mereix un equip de més categoria, com el Barça. No m'hagués importat el seu fitxatge pel conjunt blaugrana. A Barcelona són uns senyors", ha explicat, fent referència al tracte que el porter ha rebut per part del Madrid.

stats