HOQUEI PATINS
Esports 07/10/2014

El Barça d'hoquei patins goleja el Voltregà abans d'afrontar la Copa Intercontinental (6-2)

L'encert de Xavi Barroso ha obert el camí del triomf a la primera part i les aturades de Sergi Fernández a la segona han evitat que els visitants entressin al partit

Jordi Graell

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins ha golejat el Voltregà per 6-2, en un partit avançat de la quarta jornada de l'OK Lliga a causa de la disputa de la Copa Intercontinental per part dels blaugranes el proper divendres en el mateix escenari, el Palau Blaugrana, contra el Petroleros de Mendoza. Els homes de Ricard Muñoz han dominat de principi a fi el matx, tot i que els gols s'han fet esperar fins al tram final del primer temps. Xavi Barroso, amb dues dianes, ha establert el 2-0 amb què s'ha arribat al descans i ha estat, juntament amb Marc Gual, el millor jugador del conjunt blaugrana.

Al segon temps els visitants han reaccionat tímidament, però gairebé sempre han topat amb les aturades de Sergi Fernández -que ha aturat una falta directa i el refús d'un penal- i només han pogut maquillar el marcador als instants finals mitjançant un doblet d'Àlex Rodríguez. Per part blaugrana també han anotat Marc Torra en dues ocasions, Pablo Álvarez i Raúl Marín.