FUTBOL
Esports 15/07/2014

Guillermo Amor actuarà com a tècnic assistent de l'Adelaida United australià

L'exjugador del Barça, que ja és a terres australianes, farà d'ajudant de Josep Gombau durant un mes

Efe
1 min
Amor, amb la resta del cos tècnic de l'Adelaida United / FOOTBALLAUSTRALIA.COM.AU

MadridL'exjugador del Barça Guillermo Amor treballarà com a assistent de l'entrenador de l'Adelaida United australià, Josep Gombau, durant un mes, segons ha comunicat el club, que té previst disputar un partit amistós contra el Màlaga i enfrontar-se al Juventus italià.

Amor està ja a Adelaida per col·laborar amb el club australià en aspectes com la formació dels jugadors de pedrera, feina que ja va exercir al Barça. "Venir aquí és una bona experiència per a mi perquè durant molt de temps la meva feina no era al camp. Jo era l'entrenador dels entrenadors i ara vull estar a la gespa amb els jugadors", ha afirmat Amor, qui té una relació d'amistat amb Josep Gombau, exdirector de l'escola de futbol del Barça.

"Ser nomenat director del planter va ser molt divertit perquè era una cosa familiar per a mi. Vaig estar on vaig començar als onze anys i després quan vaig acabar la meva carrera vaig tornar a la formació de joves perquè és la meva passió", ha manifestat l'exblaugrana que ja ha participat en diversos entrenaments de l'Adelaida United.

stats