Barça
Esports 22/07/2021

Griezmann està a la venda, però no a qualsevol preu

2 min
Griezmann, lamentant la derrota contra el Granada

BarcelonaAntoine Griezmann és un dels jugadors que està a la rampa de sortida, aquest estiu, al Barça. El davanter francès no ha acabat d'encaixar a l'equip i a més té una de les fitxes més altes del vestidor. Per això el club blaugrana es planteja des de fa setmanes l'opció de vendre'l. Això sí, no a qualsevol preu. Ho van deixar ben clar el president Joan Laporta i el director esportiu, Mateu Alemany, durant la presentació de Memphis Depay.

"És un jugador que té mercat i hi ha clubs interessats. No podem negar aquest interès. Però nosaltres no tenim cap problema amb ell. Hem de fer equilibris amb el 'fair play' i la massa salarial. Estem oberts a totes les propostes que es presenten", deia Laporta, confirmant que acceptaria de bon grat vendre el jugador. Però, com matisava Alemany, el Barça no hi pot sortir perdent. "Degut a la nostra condició estem obligats a escoltar ofertes. Però és difícl que algú vingui amb una proposta que sigui prou bona com per desprendre's d'ell". Per tant, si no canvien les coses, rarament el jugador canviarà d'aires aquest estiu.

Messi "progressa adequadament"

El futur de Griezmann no va ser l'únic tema d'actualitat que es va tocar durant la presentació de Memphis. L'altre nom propi, en majúscules, és el de Messi. "El jugador sempre ha dit que vol continuar. No donarem detalls, però podem dir que progressa adequadament", explicava el president. Fonts del club sostenen que l'acord principal ja està tancat però que manquen alguns serrells per polir.

A banda de Messi, el president va confirmar que estan negociant amb tota la plantilla per tractar una rebaixa salarial. O, almenys, "una solució que beneficiï el club i que no perjudiqui, o que perjudiqui el menys possible, als jugadors". Tant Laporta com el vicepresident esportiu, Rafael Yuste, van agrair la predisposició dels jugadors per escoltar les peticions de la directiva. En aquest punt, Laporta va confirmar també que estan treballant amb la Lliga per tal de trobar "alguna fórmula" que permeti complir amb el límit salarial. També va aclarir que els nous fitxatges -Agüero, Éric Garcia i Memphis- podran ser inscrits sense problemes.

Umtiti i Pjanic

En canvi, els qui clarament estan al mercat són Samuel Umtiti i Miralem Pjanic. "Coneixen la seva situació, són jugadors de prestigi que van tenir pocs minuts. Saben l'opinó de l'entrenador i quines possibilitats tenen de tenir una posició determinant a l'equip. Ells són els primers interessats en tenir una certa garantia de continuïtat en els equips on juguin. Estem valorant l'opció de sortida", apuntava Alemany. Una altra cosa, però, és que acabin marxant. La principal reticència és que no hi ha cap club que els ofereixi la quantitat que cobren actualment al Barça.

stats