Esports 09/04/2018

El Govern reparteix 113.000 euros entre els equips de les Pitiüses que participen en lligues regulars

La consellera Fanny Tur ha signat aquest dilluns a Eivissa els contractes de patrocini, que estaran subjectes a unes condicions determinades, relacionades amb el retorn mediàtic de la representació del nom de les Illes arreu de l’Estat

Ara Balears
2 min
La consellera Fanny Tur amb representants de diferents clubs de les pitiüses

PalmaAvui dematí, la consellera Fanny Tur ha signat a Eivissa els contractes de patrocini amb els equips de les Pitiüses que participen en les lligues regulars de màxima categoria no professionals d’esports col·lectius olímpics a escala estatal. Es tracta de la primera línia d’ajuts per al patrocini d'equips esportius i es gestiona a través de la Fundació per a l’Esport Balear. Els primers contractes s’han signat a Eivissa amb els equips de les Pitiüses i pròximament se signaran amb els equips de Mallorca i de Menorca.

Els equips de les Illes Balears que rebran ajudes per patrocini són vuit. D’aquests, quatre són de les Pitiüses (tres d’Eivissa i un de Formentera), la suma de les ajudes dels quals arriba als 113.000 euros: SCR Penya Esportiva Santa Eulària (28.000 euros), Handbol Puig d’En Valls (28.000 euros), Club Voleibol Eivissa (25.000 euros) i Societat Esportiva Formentera (32.000 euros).

La consellera Fanny Tur ha destacat que “pujar de categoria és un mèrit, però també un repte. Tots els suports són pocs i, al marge de les línies d’ajudes habituals, que hem anat augmentant, aquest n'és un”. A més de les subvencions existents per als equips que competeixen a escala estatal, aquest any 2018, com a novetat, es realitzen aquests patrocinis amb els equips de màxima categoria estatal, ja que tenen un retorn mediàtic molt important per a les Illes Balears.

El patrocini dels equips consisteix en la promoció d'una localitat de les Illes Balears inclosa en el nom de l'equip patrocinat i la difusió i publicitat de la imatge de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i de la Fundació per a l'Esport Balear durant els partits disputats al llarg de la lliga regular de categoria estatal en la qual participi, així com altres actes i competicions duits a terme durant l'any 2018 amb presència de l'equip o club patrocinat. Aquests patrocinis estan subjectes a unes condicions determinades per part del Govern balear, relacionades amb el retorn mediàtic de la representació del nom de les Illes arreu de l’Estat.

stats