Esports 15/05/2020

El Govern suspèn les competicions esportives d'equip aquesta temporada

L'Executiu ha anunciat també que les proves individuals es cancel·len fins al 30 de juny

Ara Balears
1 min
Un instant d'un partit de futbol de base / MARC ROVIRA

PalmaLa Conselleria d'Afers Socials i Esports ha decidit suspendre de manera definitiva totes les lligues i competicions d'equips vinculats a les federacions esportives de les Balears aquesta temporada. Des que el Consell de Ministres va decretar l'estat d'alarma s'han anat ampliant les suspensions de les competicions a les Illes. La darrera va ser fins al 31 de maig. Ara, una vegada que s'ha establert el període de desconfinament, el Govern ha decidit donar per finalitzades les competicions.

Afers Socials i Esports ha anunciat que la resta de proves individuals que no estan incloses en l'apartat anterior i que també estan vinculades a les federacions de les Balears queden suspeses fins al 30 de juny.

Durant tot el període de suspensió, de manera excepcional, es podrà sol·licitar una autorització a la Direcció General d'Esports per a la celebració d'algun esdeveniment esportiu de manera justificada i sempre que les condicions ho permetin, segons ha informat l'Executiu. La Direcció General d'Esports l'autoritzarà o denegarà de manera expressa i mitjançant una resolució en un termini màxim de deu dies.

stats