Futbol
Esports 17/05/2021

El genoll segueix fent la punyeta a Ter Stegen

El porter alemany tornarà a ser intenvigut del tendó rotulià del genoll dret

2 min
El porter del Barça, l’alemany Marc-André ter Stegen.

Un cop la temporada ja s’ha acabat per al Barça, el club va informar ahir que Marc-André ter Stegen serà intervingut al tendó rotulià del genoll dret aquest mateix dijous a Malmö, a càrrec del doctor Hakan Alfredson i sota la supervisió dels serveis mèdics del club. El porter alemany serà baixa a l’últim duel del campionat de Lliga -dissabte a Eibar- i tampoc podrà jugar l’Eurocopa amb la selecció d’Alemanya, en què el titular habitual és Manuel Neuer, jugador del Bayern Munic. En l’última jornada el Barça es juga només l’orgull i, almenys, acabar tercer en la classificació -el Sevilla, quart amb dos punts menys que els blaugranes, rep un Alabès ja salvat-. No és casualitat, doncs, que sabent que el Barça ja no té cap opció al títol hagi transcendit ara que Ter Stegen hagi de ser intervingut de nou al genoll.

El porter alemany ja va ser operat del tendó rotulià al final del curs passat, a l’agost. Aquella intervenció va fer que l’exjugador del Borussia Mönchengladbach estigués gairebé quatre mesos de baixa i es va perdre les primeres jornades de la Lliga passada, en què el porter titular va ser el brasiler Neto Murara, que segurament ocuparà la porteria de nou aquest dissabte. Ter Stegen va tornar a jugar després de la lesió el 4 de novembre, en un duel contra el Dinamo de Kíev corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Champions.

“Estic decebut”

Ter Stegen, actiu a les xarxes socials -alguna vegada ha organitzat rondes de preguntes a Twitter obertes als aficionats que vulguin saber curiositats sobre la seva vida a Barcelona-, va escriure un missatge a Instagram en què informava de la intervenció mèdica i també expressava la seva decepció amb el desenllaç de la Lliga. “Estic decebut per la derrota d’ahir i que ara ja no podem guanyar la Lliga. Després d’un inici de temporada complicat, vam demostrar un bon caràcter amb 19 partits invictes, però no vam poder mantenir aquesta forma”. L’alemany també lamenta no poder disputar l’Eurocopa i confia en poder tornar a treballar amb l’equip “després de les vacances d’estiu”.

stats