Lliga francesa
Esports 05/03/2011

Un solitari gol de Boukari posa líder al Stade Rennes

Un gol del senegalès Razak Boukari al minut 27 ha donat el triomf al Rennes, que es situa líder de la lliga francesa, a tres punts del Lille i a quatre de l'Olimpyque de Marsella, que juguen demà

Redacció
1 min
Romain Danze rep l'entrada de Cyril Jeunechamp durant el Montpellier-Rennes.

BarcelonaAmb el triomf davant del Montpellier, el Rennes se situa provisionalment com a líder de la lliga francesa, a l'espera del que passi entre l'Olimpyque de Marsella i el Lille, que juguen demà a les 21.00 hores, en el partit més destacat de la Ligue 1 aquest cap de setmana.

Boukari ha marcat a la primera mitja hora de partit i el Rennes ha sabut aguantar el resultat per sumar tres punts vitals.

En la resta de partits, el Caen ha guanyat al Saint Etienne (1-0) amb un gol de Youssef El Arabi sobre la botzina. En el partit entre el Sochaux i el Toulouse, un gol de Modibo Maiga ha donat la victòria al Sochaux, que puja a la vuitena posició de la classificació. El Lorient i el Nancy, el Niza i el Lens i el Valenciennes i el Mònaco, han empatat sense gols.

En el darrer partit del dissabte, un gol de Kamel Chafni a quatre minuts del final ha servit a l'Auxerre per vèncer el Paris Saint Germain, que queda ara a cinc punts del líder.

stats