Copa del Rei
Esports 22/12/2011

L'Hospitalet saltarà a la gespa del Camp Nou convençut que tot és possible a la Copa del Rei

L'equip, dirigit per Jordi Vinyals, sap que les opcions d'eliminar el Barça amb un 0-1 de l'anada són mínimes, però el futbol sempre deixa una porta oberta a la sorpresa

àngel Garreta
2 min
Els riberencs creuen en la màgia de la Copa del Rei

L'Hospitalet de LlobregatLa plantilla i el cos tècnic de L'Hospitalet es mostren totalment confiats en les possibilitats de poder donar una bona imatge al Camp Nou en el partit de tornada de setzens de final de la Copa del Rei. Sense cap pressió per guanyar i sabent que tota responsabilitat i favoritisme cau del cantó del conjunt local, els riberencs buscaran divertir-se sobre la gespa del recinte blaugrana però sense renunciar a la campanada si el desenvolupament del partit i el pas dels minuts deixa opcions per donar-la.

Entrevistat per Ràdio L'Hospitalet, el tècnic, Jordi Vinyals, creu que tothom ha de tenir clar que el seu equip no només juga contra el Barça sinó contra el millor equip de la història. Tot i això, a la roda de premsa de Pep Guardiola prèvia al partit, el tècnic del Barça ha avisat dels perills de L'Hospitalet. Preguntat per si el de Santpedor era massa prudent contra un Segona B i amb un 0-1 al sac, Vinyals que creu que "Guardiola fa la seva feina, la de motivar els seus jugadors per no donar res per fet. Tothom sap que al futbol si surts a mig gas pots tenir problemes. Nosaltres busquem plantar cara contra un club que ho té millor tot, tant l'entrenador, com els jugadors i l'experiència. Les nostres opcions passen per estar absolutament perfectes en defensa i en atac. A això s'hauria de sumar a un Barça sense encert, fet que passa poques vegades. Però mai se sap".

Preguntat sobre si imagina un partit igualat o l'espanta una possible golejada, l'entrenador riberenc afirma que "el resultat serà el que serà, però intentarem tenir la pilota en la mesura de les nostres possibilitats. Esperem arribar a un 40% de possessió. Això sí, farà falta tenir alguna ocasió de gol, lògicament, i vigilar molt darrere. Als meus jugadors només els he dit que siguin atrevits i valents, que és el millor moment per treure el futbol que porten dins. Intentarem que no ens impressioni el Camp Nou". En l'aspecte purament esportiu, Dani Guillén i Sergio Cirio són les úniques baixes de L'Hospitalet per aquest partit.

stats