BUNDESLIGA
Esports 16/05/2015

El Bayern perd el tercer partit de lliga consecutiu a Friburg (2-1)

L'històric Hamburg podria perdre la categoria per primer cop en la seva història

Neuer, topant amb  Karim Guede (Friburg)

BarcelonaEl Bayern de Pep Guardiola ha perdut al camp del Friburg (2-1) encadenant tres derrotes consecutives a la lligaper primer cop des de 1998. L'equip bavarès, ja campió i alguns suplents, ha marcat primer gràcies a Schweinsteiger (13'), però abans del descans Mehmedi ha empatat. En els darrers minuts Petersen ha fet el 2-1 per als locals, que lluiten per no baixar.

El Wolfsburg i el Borussia Mönchengladbach de la seva part, s'han assegurat la classificació directa per a la Champions League mentre que el Leverkusen haurà de jugar la prèvia. La derrota del Borussia Dortmund a Wolfsburg deixa el Dortmund fora de la zona europea, encara que els homes de Klopp poden classificar-se si guanyen la Copa.

A la part baixa, l’Hamburg ha perdut a Stuttgart (2-1). L'únic equip que ha jugat sempre a Primera cau en zona de descens i en la darrera jornada haurà de superar el Schalke 04 i evitar la derrota d'un rival directe.