Esports 31/01/2018

Fran Grima acompanyarà el 'balearico' Gerard Oliva a l'UCAM Múrcia

El Mallorca i el defensa català arriben a un acord perquè el jugador surti cedit a l'equip murcià fins a final de temporada

Ara Balears
1 min
Fran Grima acompanyarà el balearico Gerard Oliva a l'UCAM Murcia

PalmaL'UCAM Múrcia ha tocat a la porta dels dos equips mallorquins de Segona B. Si primer va ser l'atacant de l'Atlètic Balears Gerard Oliva, avui dimecres horabaixa ha estat el torn del defensa barralet Fran Grima. El lateral dret del Mallorca se'n va cedit a l'equip murcià fins a final de temporada.

Trajectòria

El defensa català, de 30 anys, acabarà la temporada en terres murcianes. Grima va començar la seva trajectòria a Segona B precisament a l'Atlètic Balears durant la temporada 2008/09. Després de disputar 28 partits a tan sols 21 anys, signà pel Sant Andreu, amb el qual va quedar campió del grup III.

Després de dues temporades en el Sant Andreu, fitxà pel Badalona, de la banda dreta del qual va ser l'amo durant quatre temporades i hi jugà més de 120 partits oficials. La seva experiència li va valer per signar per l'ambiciós projecte del Mallorca l'estiu passat. Ara, s'enrola en les files de l'UCAM Múrcia, per intentar disputar el play-off d'ascens a Segona A.

Gerard Oliva

Gerard Oliva celebra un gol amb la camiseta del ATB

El davanter feia dies que reclamava sortir de l'ATB i el club, malgrat intentar convèncer-lo, no desitja tenir jugadors que no vulguin ajudar en una situació tan complicada, perquè necessita que tothom hi estigui compromès al 100%.

stats