FUTBOL
Esports 13/07/2015

Florentino: "Casillas marxa perquè vol"

"No entenc com una part de la nostra afició no tracten les nostres llegendes com es mereixen", ha comentat el president del Madrid, crític

G.r.
2 min
Florentino Pérez, president del Reial Madrid / REAL MADRID

BarcelonaDesprés d'un comiat en format de solitària roda de prema, Iker Casillas ha pogut tancar la seva etapa com a jugador del Reial Madrid amb un acte a la tribuna del Santiago Bernabéu, dirigit i monopolitzat per Florentino Pérez, aquest dilluns sí present: "Casillas volia anar-se'n sense fer soroll, però nosaltres teníem i tenim una altre intenció. El Madrid i els seus seguidors podran rendir-li homenatge durant un partit", ha dit el directiu.

El màxim dirigent del club ha explicat que aquesta compareixença estava programada des de fa temps: "El nostre homenatge serà durant un Madrid-Porto. Ja hem signat l'acord amb l'equip portuguès. Aquest xoc es jugarà aquest estiu, si és possible", ha comentat.

"És un adéu dolorós. S'han publicat informacions confuses, que no són verídiques. El porter ens deixa perquè vol. S'ha guanyat el nostre respecte i estima. Nosaltres hem decidit respectar la seva decisió, ni més ni menys. Marxa, a més, després de guanyar-ho tot i de ser un símbol madridista. No l'oblidem ni l'oblidarem, sempre pertanyerà al cor d'aquest club", ha comentat.

Referències, crítiques i futur

L'empresari ha aprofitat l'ocasió per deixar clar que Sergio Ramos seguirà al Madrid: "Iker i Raúl, en el seu moment, creure oportú iniciar una nova aventura professional. Són casos especials. També hi ha jugadors que volen marxar tot i tenir contracte en vigor, en contra dels desitjos del club. En aquestes situacions, aquests efectius no marxen, així de clar", ha assenyalat.

El president ha volgut recalcar que l'internacional espanyol no s'ha vist obligat a abandonar l'equip: "Ningú del club ha parlat amb Casillas per dir-li que havia de buscar-se equip. Ell ens va portar una oferta del Porto i ens va demanar que la consideréssim. Nosaltres hem atès el seu desig, s'ho ha guanyat", ha apuntat.

"A mi m'hagués agradat que s'hagués retirat vestint la samarreta del Madrid. Ell ho sap, ho hem parlat més d'un cop. De fet, sempre hem tingut una relació bona, espectacular, tot i que més d'un s'ha dedicat a dir que no és així", ha afegit, intentant buscar una mirada de complicitat amb l'excapità.

Florentino també ha parlat dels xiulets i de les crítiques que ha rebut el madrileny durant els últims mesos: "Estic convençut que l'afició seguirà valorant la figura de Casillas durant molts i molts anys. En aquest club tenim l'obligació de venerar els nostres ídols. No entenc com una part de la nostra afició no ha tractat les nostres llegendes com es mereixien. Sempre que he pogut he condemnat aquesta realitat. Sempre he defensat Casillas en aquest sentit", ha explicat. El nou jugador del Porto, que només ha parlat durant no més de dos minuts, ha agraït les paraules del president del Reial Madrid i ha reiterat que sempre serà un seguidor blanc més.

stats