BARÇA
Esports 22/02/2016

La final de Copa es jugarà el 22 de maig al Vicente Calderón

La junta directiva de la Federació Espanyola ha decidit la seu i el dia del partit entre Barça i Sevilla

A.l.
1 min
Estadi Vicente Calderón

BarcelonaLa junta directiva de la Federació Espanyola ha decidit que la final de la Copa del Rei es disputarà el diumenge 22 de maig al Vicente Calderón. Una decisió que ja estava prevista, després que el concert de Bruce Springsteen al Santiago Bernabéu, previst per al dissabte 21, tanqués qualsevol porta perquè el partit entre el Barça i el Sevilla es jugués a l'estadi madridista.

A la reunió celebrada a Madrid no hi ha pogut assistir Josep Maria Bartomeu, desplaçat a Londres amb el Barça per al partit de vuitens de final de la Champions contra l'Arsenal. Amb aquesta decisió, la RFEF s'anticipa a la situació que es podria donar si el conjunt andalús arribés a la final de l'Europa League, que hauria fet impossible que els homes d'Unai Emery juguessin la final en dissabte, tal com estava previst inicialment.

El Barça ja sap el que és guanyar recentment una Copa al Vicente Calderón. La temporada 2011-12, en l'últim partit de Pep Guardiola com a entrenador blaugrana, el conjunt català va golejar l'Athletic Club 3 a 0. Aquest curs, a Madrid, l'equip de Luis Enrique buscarà el títol número 28 de Copa, que eixamplaria encara més la distància respecte del seu immediat perseguidor, el mateix Athletic, que en porta 23.

stats