GIRONA FC
Esports 05/05/2019

Eusebio Sacristán: “Haurem de guanyar el Llevant sí o sí”

El tècnic val·lisoletà ha reconegut la inferioritat del Girona contra el Getafe

Jordi Bofill
2 min
Eusebio Sacristán, entrenador del Girona, durant el partit contra el Getafe

GironaMantenint el seu to habitual, Eusebio Sacristán prefereix oblidar l’enèsima derrota del Girona aquesta temporada. “Crec que el Getafe ha aconseguit imposar el seu joc i ha estat molt intens, especialment en les segones jugades. Ens han superat clarament i no ens han deixat tenir el control. No hi hem de donar més voltes, ens hem de recuperar i centrar-nos en el partit contra el Llevant”. Precisament, el partit contra els valencians és la final que permetrà saber si els gironins viuen un tercer any a Primera o si tornen a Segona Divisió. “Sabem que serà important i s’haurà de guanyar sí o sí. Si d’alguna cosa ens podem sentir orgullosos és que els jugadors ho donen tot. El Getafe ha sigut molt millor, és cert, però cal creure en una plantilla que sempre ha donat el 200%”.

El tècnic blanc-i-vermell ha argumentat l’onze inicial. “Com que estàvem jugant amb Muniesa, un central convertit en lateral, entenia que situar Juanpe seria la millor opció per a nosaltres. També ens guardàvem l’opció de posar Planas, com així ha passat a la segona part. Aquest ha sigut el motiu principal, però el partit no ha funcionat tal com esperàvem”, ha exposat, valorant l’entrada del de Sant Celoni amb el marcador desfavorable: “Era un canvi ofensiu, perquè hi havia dos centrals amb targetes. Amb ell a la banda pensava que tindríem més atacs per aquell costat; però no hem arribat a trobar el moment per desenvolupar-ho”.

L’expulsió de Borja García, per increpar el col·legiat, el farà ser baixa per a la final contra el Llevant i ha disminuït les poques opcions de puntuar contra el Getafe. “Mai és positiu que passi una acció així, i menys quan necessitem tota la plantilla. Hem de tenir el cap a lloc per evitar situacions d’aquesta mena”, ha dit Eusebio, que també ha parlat de la lesió muscular de Stuani. “Farà tot el possible per arribar diumenge que ve. És molt important per a nosaltres, però avui no podia jugar. Tinc plena confiança en tota la plantilla”, ha conclòs.

stats