SUPER BOWL
Esports 02/02/2015

Espectacle penós protagonitzat pels jugadors al final de la Super Bowl

A 20 segons del final els jugadors protagonitzen una tangana sobre la gespa

Efe
2 min

PhoenixLa disputa de la 49a edició del Super Bowl de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL) passarà a la història no només per haver deixat els Patriots de Nova Anglaterra com l'equip que ha aconseguit el seu quart títol de campió, sinó també pel penós espectacle que han ofert els jugadors abans que s'acabés el partit. Després d'haver-se viscut uns minuts finals plens d'emoció i bon joc que ha permès als Seahawks de Seattle posar-se en la iarda 1 dels Patriots i tres oportunitats d'anotació, el que ha seguit quan faltaven 20 segons per al final ha estat un dels capítols més penosos de la història del Super Bowl.

Els Seahawks havien aconseguit una recepció espectacular de Jermaine Kearse, que després d'una sèrie de rebots s'ha quedat amb una passada profunda de Russell Wilson. Quan semblava que els Seahawks anotarien, Wilson, en una decisió que ningú ha pogut explicar i que ha pres l'entrenador, Pete Carroll, ha buscat l'anotació amb una passada per aire, en comptes d'avançar per terra. Wilson ha fet el que havia demanat Carroll: ha llançat una passada que ha estat interceptada per Malcolm Butler, amb 20 segons per jugar, i ha acabat amb l'intent de remuntada de Seattle.

Ha estat llavors quan l'ofensiva dels Patriots ha entrat al terreny de joc de l'University of Phoenix Stadium i ha pres la possessió de la pilota en la seva pròpia iarda 1. Però abans d'iniciar la jugada s'ha marcat un càstig contra la defensiva dels Seahawks, la qual cosa ha provocat una baralla dins el camp entre els jugadors dels dos equips. Enmig de la discussió, Bruce Irvin, dels Seahawks, ha donat un cop de puny a la cara de Rob Gronkowski, dels Patriots. Els àrbitres, que han seguit tota l'acció i han hagut d'intervenir per separar els grups de jugadors que han començat a barallar-se, han expulsat Irvin del partit un cop han recuperat el control del matx.

stats