ESPANYOL
Esports 01/03/2016

El virus ataca l'Espanyol

Vuit jugadors han faltat a l'entrenament per culpa d'una gastroenteritis

A.l.
1 min
Els somriures han tornat als entrenaments de l'Espanyol després de guanyar al Dépor

BarcelonaConstantin Galca ha vist com una tercera part de la plantilla ha estat baixa aquest dimarts per culpa d'un virus. En aquest cas, una gastroenteritis ha deixat fora de combat vuit jugadors de la plantilla blanc-i-blava, que no s'han pogut entrenar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El primer a caure va ser Víctor Álvarez, dilluns, i en la segona sessió de la setmana per preparar el partit de dijous davant el Betis han caigut Víctor Sánchez, Burgui, Asensio, Hernán Pérez, Gerard Moreno, Abraham i Álvaro González.

Els futbolistes de l'Espanyol han anat fins a Sant Adrià de Besòs, però després de la revisió mèdica els han enviat als seus domicilis respectius. En el cas del central Álvaro, s'ha començat a exercitar sobre la gespa de la Ciutat Esportiva, però ha hagut d'aturar el treball per culpa de la gastroenteritis.

Es tracta de vuit baixes que condicionen l'important duel de dijous contra el conjunt andalús (Cornellà-El Prat, 20.30 h), un duel directe per allunyar-se de la part baixa de la classificació. Els dos equips estan empatats a 28 punts, quatre per sobre del descens que marca l'Sporting de Gijón. L'evolució dels jugadors durant les properes 48 hores marcarà la disponibilitat que tindrà Galca per alinear aquests jugadors, que formen part de la columna vertebral espanyolista.

stats