ESPANYOL
Esports 31/08/2014

Montañés es va lesionar durant la derrota contra el Sevilla

Sergio García i Víctor Álvarez també van acabar amb molèsties

Ara
1 min
Paco Montañés / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaLa derrota contra el Sevilla ha deixat alguns jugadors de l'Espanyol tocats. Sergio García va acabar el partit amb una forta contusió lumbar que l'ha obligat aquest diumenge a entrenar al marge del grup. La primera revisió mèdica apunta aquesta contusió, però serà examinat de nou en les pròximes 24 hores. El mateix succeeix amb Víctor Álvarez, que va acabar amb una contusió al turmell esquerre i al qual també se li examinarà, de nou, aquest dilluns.

Paco Montañés, en canvi, requerirà d'un major marge per determinar l'abast exacte de la seva lesió. El davanter presenta un trencament de primer grau a l'adductor dret i caldrà esperar a veure la seva evolució els propers dies. En principi, a meitat de setmana se li practicaran proves complementàries.

La bona notícia ha estat Juan Fuentes. El defensa, que va patir una ferida al genoll esquerre durant l'estada de pretemporada a Garòs, ja s'ha recuperat plenament i ha començat a treballar amb normalitat amb la resta dels seus companys, després que en els últims dies ha seguit un pla específic de preparació.

Finalment, Caicedo i Eric continuen amb el treball específic, tal com estava previst, per superar els seus respectius problemes físics. Caicedo, com va anunciar Sergio González divendres passat, seguirà un tractament específic per a pal·liar les molèsties que pateix per la inflamació de la fàscia plantar del peu esquerre, mentre que Eric està assolint l'equador del termini previst per a la seva recuperació de la lesió que va patir en la musculatura isquiotibial de la cama dreta en l'amistós davant l'Olot.

stats