Futbol Femení
Esports 28/09/2013

L'Espanyol femení rep el Barça en un derbi amb aires de revenja

Després de la final de la Copa Catalunya de fa un mes, periquites i blaugranes tornen a enfrontar-se a la quarta jornada de Lliga (12 h, Esport 3)

Natalia Arroyo
2 min

BarcelonaHa passat un mes des de la final de la Copa Catalunya femenina que l'Espanyol va endur-se als penals davant el Barça. L'èxit periquito no s'ha pogut traduir en un bon inici de Lliga, per culpa, en part, d'un calendari força exigent amb enfrontaments contra el Llevant i l'Athletic. Només un punt situa l'equip de Santi Garcia a la zona baixa de la classificació. La decepció blaugrana, en canvi, ha accelerat la maquinària del bloc de Xavi Llorens, que acumula tres golejades en les tres primeres jornades de Lliga (5-0, 0-5 i 10-0) que l'han situat líder. Aquest diumenge, l'Espanyol rep el Barça a Sant Adrià de Besòs (12 h, Esport 3) en un partit que estarà molt vinculat a la final de Sant Boi: les periquites volen demostrar que no va ser casualitat, mentre que les blaugranes volen recordar que va ser un accident.

A l'ombra del derbi, el Sant Gabriel visitarà Zubieta per enfrontar-se a la Reial Societat (12 h). Les txuri-urdin han començat malament la temporada i necessiten puntuar per desfer el '0' del seu caseller. Això les fa especialment perilloses. La situació és radicalment diferent al bàndol català, que mentre segueix ajustant les peces del seu nou projecte celebra haver encadenat tres jornades sense perdre i ocupar una còmoda cinquena posició.

La jornada la tancarà el Llevant Les Planes a Saragossa, on s'enfrontarà al Prainsa (12.30 h). Després de sumar els primers tres punts de la temporada contra l'Oviedo diumenge passat a Sant Joan Despí, l'equip de Natalia Astrain busca aprofitar la inèrcia contra un rival que aquest estiu ha perdut bona part dels seus referents a la plantilla.

La resta de partits de la jornada són:

Granada - Atlètic de Madrid (11 h)

Collerenc - Sporting de Huelva (11 h)

Sevilla - València (11.30 h)

Oviedo - Llevant (12 h)

Rayo Vallecano - Athletic (12.15 h)

stats