Esports 22/01/2017

Un empat amb gust de molt poc (1-1)

El gol de Lekic, l'actuació de Jesús Cabrero, que ha aturat un penal al minut 3, i la bona imatge de l'equip no han pogut evitar l'empat del Mallorca a Reus

Dejan Lekic ha estat l'autor del gol del Mallorca.

PalmaEl Mallorca ha aconseguit un empat a Reus que té gust de molt poc (1-1). Té gust de molt poc perquè l'equip ha mostrat una bona imatge, perquè Cabrero ha sabut mantenir l'equip dempeus en començar el partit aturant un penal, perquè Lekic ha avançat els vermells al quart d'hora de joc i, sobretot, perquè el Reus ha marcat quan faltaven quinze minuts per al final.

Ho ha afirmat l'entrenador vermell, Javier Olaizola, al final del partit: "L'empat té gust de molt poc". Tanmateix, el basc també ha reconegut que "el Reus ha tingut ocasions per endur-se els tres punts". El Mallorca marca la salvació amb 24 punts, un més que la zona de descens. A més, el coer, el Nàstic, només està a tres punts. Una situació delicada.

Després de molts partits, el Mallorca s'ha reconegut a ell mateix. L'equip ha estat fidel a les senyes d'identitat del seu tècnic. Simplicitat i entrega. Ja des de l'inici. Jesús Cabrero ha comès un penal sobre Querol i ell mateix ha estat l'encarregat d'arreglar l'error. Ha aturat el llançament de Miramón.

Els vermells s'han sobreposat a les turbulències i Lekic s'ha reafirmat com la referència ofensiva aprofitant una passada en profunditat del reaparegut Álex Vallejo.

Cabrero ha aturat un penal en el minut tres de partit.

A la segona part, el debut de Sasa Zdjelar amb la camiseta del Mallorca i dues expulsions han precedit l'empat del Reus. En el minut 64, el local Jorge Díaz ha vist la vermella directa i, dos minuts després, el mallorquinista Saúl García ha vist la segona groga.

Ha estat en el minut 75 quan Máyor ha aprofitat una centrada de Fran Carbiá per empatar el duel. El Reus ha pressionat, però no ha pogut fer quedar els tres punts a casa. Ni el Mallorca endur-se'ls del Baix Camp.